Oprichting 

In 2014 is Locus Consultancy opgericht door Ilse Verwer. Vanuit haar opleiding als natuur- en landschapstechnicus en landschapsarchitect is een grote passie voor civiele techniek en het landschap ontstaan. Met de oprichting van Locus Consultancy worden alle disciplines vanuit deze achtergrond bij elkaar gebracht. De aanpak van Locus zorgt voor een prettig en kwalitatief hoogwaardig proces, van ontwerp tot en met de realisatie. 

Locus is betrokken bij diverse tender- en uitvoeringsprojecten, zowel in projectontwikkeling als in de GWW-sector en werkt in opdracht van aannemers, ontwikkelaars, overheden en particulieren. Dit gebeurt zowel in de voorbereidende fase als in de realisatie van een project. Het bedrijf vervult een schakelfunctie tussen ontwerp en uitvoering, opdrachtgever en opdrachtnemer en uitvoering en omgeving. Vanuit een integrale werkwijze wordt een project snel en grondig geanalyseerd en wordt de juiste koers bepaald. 

Locus werkt samen met een flexibel en onderscheidend team vanuit een sterk netwerk. Hierdoor worden opdrachtgevers snel en doelgericht ondersteund.Locus consultancy is een bedrijf dat zich committeert aan haar klanten en een frisse en creatieve wind laat waaien door iedere organisatie. 


Locus Consultancy

Locus Consultancy staat voor het verbinden van een plek met haar context. Wij kijken verder dan het projectgebied, en gaan de grenzen over. Wij zoeken aansluiting bij alles wat een project levensvatbaar maakt en haar succes bepaalt. 

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

i.verwer@locusconsultancy.eu    

Of bellen naar: 0619953942